Mucur, doğalgaz için gerekli 2 bin 808 sayısına ulaştı

Kırşehir'in Mucur ilçesine doğalgaz getirmek için yaklaşık 9 aydır çalışan Kaymakam Arif Yalçın ve Belediye Başkanı Ali Şahin nihayet mutlu sona ulaştı.Kaymakam Yalçın, MEDAŞ’tan Mucur’da bulunan elektrik abonelerinin listesini aldıklarını...

Google Haberlere Abone ol
Mucur, doğalgaz için gerekli 2 bin 808 sayısına ulaştı

Kırşehir'in Mucur ilçesine doğalgaz getirmek için yaklaşık 9 aydır çalışan Kaymakam Arif Yalçın ve Belediye Başkanı Ali Şahin nihayet mutlu sona ulaştı.

Kaymakam Yalçın, MEDAŞ’tan Mucur’da bulunan elektrik abonelerinin listesini aldıklarını ve 3 bin 250 kişiyi tek tek aradıklarını ifade etti.

Yalçın ilçeye doğalgazın gelmesi için kaymakamlık, belediye ve tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte bir bütün halinde çalıştıklarını söyledi.

İlçe Kaymakamı Arif Yalçın, “Mucur'a doğalgaz gelmesi için 2 bin 678 abonenin bulunması gerekiyordu. 29 Ekim 2013'te abone sayısı 497 idi. 30 Haziran 2014’e tarih uzadı. 1 Nisan’dan itibaren çalışmalarımıza start verdik, Mahalle muhtarları, apartman yöneticileri, esnaf ve Sosyal medya üzerinden vatandaşları bilgilendirdik. Medaş’tan abone listesini alarak 3 bin 250 kişiyi tek tek telefonla arayarak abone olmaları için bilgilendirdik. Telefonda ikna edemediklerimizin evine giderek bire bir görüştük.” dedi.

1 Haziran tarihi itibariyle 2 bin abone sayısına ulaştıklarını belirten Kaymakam Arif Yalçın, çalışmalara devam ederek gerekli olan 2 bin 808 abone sayısına ulaştıklarını da sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar