Muazzez Ersoy, Bahçeşehir’de hayranları ile buluştu

Türk Sanat Müziği (TSM) sanatçısı Muazzez Ersoy, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde (BKSM) sahne aldı.

Google Haberlere Abone ol
Muazzez Ersoy, Bahçeşehir’de hayranları ile buluştu

Türk Sanat Müziği (TSM) sanatçısı Muazzez Ersoy, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde (BKSM) sahne aldı.

Başakşehir Belediyesi tarafından tertip edilen konserin başında Muazzez Ersoy, hayranları ile sohbet etti; “Bu kadar güzel bir salonda bu kadar elit insanlara şarkılarımı söylüyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Görüyorum ki sizlerde benim gibi TSM aşığısınız. Bu akşam tüm güzel dostlarımızla bir araya gelmemizi mümkün kılan Başakşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. İnşallah tekrar bu sahnede sizlerle bir araya geliriz.” dedi.

Şef İlyas Tetik yönetiminde 21 kişilik kadrosuyla sahne alan Ersoy, ‘Enginde Yavaş Yavaş’, ‘Söyleyemem Derdimi’, ‘Hani Kuşlar ağaçlar’, ‘Gönül Penceresinden Ansızın Bakıp Geçtin’, Kıskanırım ve ‘Seni Ben’ parçalarını seslendirdi.

‘Şarkılarla Gel’ isimli yeni albümünün yakında çıkacağı müjdesini de veren sanatçının 2 sene evvel hayata veda eden besteci Halil Karaduman’ın ‘Devlerin Aşkı’ parçasını söylemesi konser alanında duygusal anlara neden oldu.

Sahne performansı ile göz dolduran Muazzez Ersoy’a konser sonunda gecenin anısına Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel tarafından çiçek takdim edildi. Ertemel, Ersoy’a teşekkür ederek, “ Konser bizlere unutulmaz bir gece yaşattı. Muazzez hanım gönüllerimizde Türk sanat müziğinin kraliçesi olarak yer etti. Ama bu geceden sonra siz Türk sanat müziğinin prensesisiniz.”dedi.

Ersoy, Bahçeşehir‘den alkışlarla uğurlandı.
CİHAN

Yorumlar