Motosiklet otomobile çarptı, 3 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2'si bayan 3 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Motosiklet otomobile çarptı, 3 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2'si bayan 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza, Zonguldak - Ereğli yolu Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre 67 UC 816 plakalı motosiklet sürücüsü Ali Atar (24), yolda bekleyen komşularını almak isteyen İsmail Yavuz (42) idaresindeki 67 TL 684 plakalı hususi otomobile arkadan çarptıktan sonra arabaya binmek isteyen Dilek ve Mihrican Altınkaya'ya çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere düşen Dilek Altınkaya için çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Bu sırada tartışmaya başlayan iki sürücüyü çevredeki vatandaşlar sakinleştirdi.

Kaza yerine gelen ambulansın müdahalede bulunduğu Dilek Altınkaya (44) ve Mihrican Altınkaya (28) polise olayı anlattı. İki kardeş, "Arabaya binmek isterken arkadaş çarptı. Aradan geçmek istedi." dedi. Otomobil sürücüsü İsmail Yavuz ise izin almak için aradığı iş yeri yetkilisine şunları söyledi: "Komşuyu alacaktım yol kenarından. Tesadüfen denk geldi. Onu da motor geldi vurdu. Az kalsın kadını öldürüyordu."

Bir vatandaş, otomobil sürücüsünün yolda durmasının yasak olduğunu söyledi.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından iki kardeş, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İfadesi alınmak üzere Bağlık Polis Karakolu'na götürülen motosiklet sürücüsü Ali Atar, ayağında ağrı bulunduğunu söyleyince polis tarafından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. CİHAN

Yorumlar