Molotof kokteyli ile kundaklanan ev kül oldu

Ankara’da molotof kokteyli atılarak kundaklandığı belirtilen bir ev yangında kül oldu. Evdeki yatalak olan Zeynep Kolukısa ile ailenin diğer fertleri etraftan yetişen mahalleli tarafından kurtarıldı. Yangın olayı Altındağ ilçesi, Hacı...

Google Haberlere Abone ol
Molotof kokteyli ile kundaklanan ev kül oldu

Ankara’da molotof kokteyli atılarak kundaklandığı belirtilen bir ev yangında kül oldu. Evdeki yatalak olan Zeynep Kolukısa ile ailenin diğer fertleri etraftan yetişen mahalleli tarafından kurtarıldı.

Yangın olayı Altındağ ilçesi, Hacı Bayram mahallesi Uzunyol sokakta öğle sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sabah Tamer Kolukısa ve üvey halasının oğlu Talat Sipahioğlu arasında yaşanan kavga sonrasında kavga eden taraflar polis tarafından karakola götürüldü, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Talat Sipahioğlu, daha önce de yakmakla tehdit ettiği Tamer Kolukısa’nın evine gelerek, molotof kokteyli atarak yaktı. Evde yatalak olan Kolukısa’nın annesi Zeynep Kolukısa ile ailenin diğer fertleri yanan evden etraftan yetişen mahalleli tarafından kurtarıldı. Bu esnada olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri geldi. Sokağa gelen itfaiye, yangına müdahale etti. Yoğun bir çalışma ile yangını kontrol altına alıp, söndürdü. Kundaklama sonucu yandığı ifade edilen ev küle döndü. Sağlık ekipleri de son anda kurtarılan aile üyelerini tek tek kontrol etti. Polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

EVİ YANAN KOLUKISA: MOLOTOF KOKTEYLİ ATMIŞ EVİME

Evi yanan Tamer Kolukısa konuşmasında şunları söyledi: "Evde oturuyorduk biz. Benim üvey halamın oğlu Talat Sipahioğlu, babası Salih Sipahioğlu, güvercin sokakta bekçi. Çocuğunu öğütleyip, evini git yak diyerekten evimi yaktırdı. Yarım saat önce de karakolda idik. Karakolluk olduk sabah. Anafartalar karakolu amirine, polise bırakmayın bunu, evimi yakacak, tehdit ediyor dedim. Çocuğun ifadesini aldılar, bıraktılar.10 dakika sonra evime geldim evi arka bahçeden tutuşturmuş. Talat Sipahioğlu, molotof kokteyli atmış evime. Evim yandı. Evde yatalak annem vardı hasta. Ayağı kırık, ameliyatlı. Ailem vardı vatandaşlar çıkarttı."

CİHAN

Yorumlar