Molada O’nu okuyorlar

Konya’da Sema Diyalog ve Dostluk Derneği tarafından organize edilen ‘Herkes O’nu Okuyor’ Kampanyası’na Seydişehir ilçesinde faaliyet gösteren Dağ-Tur Çelmeli Tesisleri de katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Molada O’nu okuyorlar

Konya’da Sema Diyalog ve Dostluk Derneği tarafından organize edilen ‘Herkes O’nu Okuyor’ Kampanyası’na Seydişehir ilçesinde faaliyet gösteren Dağ-Tur Çelmeli Tesisleri de katıldı. Tesis personeli, mola saatlerinde Hz. Peygamber'in(SAV) hayatını anlatan kitaplar okuyarak kampanyaya katılıyor.

Konya-Antalya Karayolu’nda bulunan Dağ-Tur Çelmeli Dinlenme Tesisleri’nde Mustafa Çelmeli’nin öncülüğünde başlatılan kitap okuma kampanyası yerli ve yabancı turistlerin tesise uğrama molaları arasında uygulanıyor.

Tesislerindeki kampanya ile ilgili düşüncelerini aktaran İşletme Yöneticisi Mustafa Çelmeli, Pergamber Efendimiz’in(SAV) hayatını öğretme adına yapılan uygulamanın çok faydasını gördüklerini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: "Dağ-Tur Dinlenme Tesisleri olarak ‘Herkes O’nu Okuyor’ kampanyasına biz de katılmak istedik. Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’in hayatı ile ilgili olan bu güzel kampanya çerçevesinde biz de personellerimizle görüştük. Bu kampanya ya katılıp güzel bir şekilde Efendimizin hayatını öğrenmek istediler. İş saatinin dışında dinlenme saatlerinde evlerinde bu kitapları okuma kampanyasına katılacaklar ve bunla alakalı olarak sınava girip inşallah güzel bir netice almayı düşünüyorlar. ‘Herkes O’nu Okuyor’kampanyasını hazırlayanlara ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bu vesile ile Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’in hayatını bütün Türkiye ve Dünya ya tanıtmak için yapılan kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ederiz." diye konuştu.

Firma çalışanlarından Serkan Özdemir ise uygulama ile ilgili düşüncelerini şöyle özetledi: "Biz bu yapılan kampanyadan dolayı memnunuz. Çünkü okulda da Din Kültürü derslerimiz olurdu. Din Kültürü derslerinde de bir şeyler öğreniyorduk. Fakat burada bu kitaplarda Peygamber Efendimiz’in yaşantısı gibi dini bilgiler ortamda da yapıldığı için güzel bir şey. Bildiğimiz şeylerin yanı sıra bilmediklerimizi de öğreniyoruz. O yüzden çok faydalı olduğunu düşünüyorum." dedi.
CİHAN

Yorumlar