Modacı Saraç, Gemlik Kız TML'de tecrübelerini anlattı

Türkiye’deki ilk tasarım meslek yüksekokulunu Bursa’da açan ünlü modacı Faruk Saraç, Gemlik Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde öğrencilere tecrübelerini anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Modacı Saraç, Gemlik Kız TML'de tecrübelerini anlattı

Türkiye’deki ilk tasarım meslek yüksekokulunu Bursa’da açan ünlü modacı Faruk Saraç, Gemlik Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde öğrencilere tecrübelerini anlattı. Erkek modasında yeniliklerin öncüsü ve tematik defilelerin üstadı olarak görülen Saraç, Giyim Üretim Teknolojileri Alanı öğrenci ve öğretmenlerinin davetlisi olarak bir konferans verdi.

Sohbet ortamında geçen etkinlikte, başka bir ünlü moda tasarımcısı Zeynep Sönmez de İngiltere ve Fransa’da başlayan ve Vakko’da devam eden kariyerinden bahsetti. Öğrenci ve öğretmenlerin yanısıra velilerin de katıldığı etkinlikten sonra Okul Müdürü Nazım Hikmet Seren, Saraç gibi modada öncü bir ismi okulda ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Müdür Seren, ilk fırsatta Giyim Üretim Teknolojileri Alanı öğrencileriyle Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret edeceklerini bildirdi. CİHAN

Yorumlar