MOBSAD’dan Fuga Mobilya'ya iki ödül

Türkiye Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) tarafından düzenlenen Tasarım Yarışması’nda Fuga Mobilya 2 ödül birden aldı.

Google Haberlere Abone ol
MOBSAD’dan Fuga Mobilya'ya iki ödül

Türkiye Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) tarafından düzenlenen Tasarım Yarışması’nda Fuga Mobilya 2 ödül birden aldı. 2014 yılının en yenilikçi ürünlerinden Gaudi koltuk takımı ve Bach TV ünitesinden oluşan oturma grubu ile ‘en iyi modern oturma grubu’, Poem Seperatör (paravan) ile ‘en iyi aksesuar’ ödülü Fuga Mobilya’nın oldu. Ayrıca İSMOB 2014’ün tüm katılımcıları arasında 8. kez düzenlenen İSMOB tasarım yarışmasında da '68' isimli modeliyle, yemek odası kategorisinde üçüncülük ödülünü Fuga Mobilya aldı.

    Fuga Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Alkışel, İSMOB 2014 fuarından önemli beklentilerinin olduğunu söyledi. Alkışel, “Yurt dışından gelen çok sayıda müşterimiz ve bizi takip eden firmalar var. Ziyaretimize gelen bu kişilerle sıcak temas kurmak bizim için çok önemli. Bu yüzden fuarları önemsiyoruz. Bunun dışında, yeni ürünlerimizi ilk defa İSMOB fuarında müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Bütün bir yıl emek verip, ince eleyip sık dokuyarak hazırlanan ürünlerimizi sergilemek ve aynı zamanda bu modellerle ödül almak bizim için büyük bir gurur.” şeklinde konuştu.

    Mobilya sektörünün önemli oyuncularını ağırlamaya devam eden İSMOB 2014 fuarında Fuga Mobilya, 5. Hall’de Stant 5-A11’de, ödüllü özel tasarım ürünleriyle fuara inovatif bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor. CİHAN

Yorumlar