Mobil muhtar tabelasını koyduğu yerde hizmet dağıtıyor

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Polat Mahallesi Muhtarı Mustafa Kurt, tabelası elinde mahalle sakinlerine seyyar hizmetler sunuyor.30 Mart seçimleriyle birlikte Malatya’nın büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından bütün kasabalar...

Google Haberlere Abone ol
Mobil muhtar tabelasını koyduğu yerde hizmet dağıtıyor

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Polat Mahallesi Muhtarı Mustafa Kurt, tabelası elinde mahalle sakinlerine seyyar hizmetler sunuyor.

30 Mart seçimleriyle birlikte Malatya’nın büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından bütün kasabalar gibi Doğanşehir ilçesine bağlı Polat beldesi de mahalleye dönüştü. Seçim sonuçlarına göre muhtar seçilen Mustafa Kurt, mahallede muhtarlık binası olmayınca çareyi seyyar muhtarlık uygulamasıyla çözdü. Tabelası ile dolaşan Kurt, mahalle merkezinde bulduğu masaya oturup muhtarlık tabelasını koyarak hizmet dağıtıyor.

Seçimlerden bu yana mobil olarak mahalle sakinlerine hizmet verdiğini belirten muhtar Kurt, işlemlerini park ve bahçelerde yerine getirdiğini anlattı. Kurt, soruna çözüm bulunması için yetkililerden yardım istedi.

CİHAN

Yorumlar