Mitsubishi Elektrik heyeti Uşak OSB'yi ziyaret etti

Mitsubishi Elektrik Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa ve İzmir Bölge Yöneticisi Engin Mitin, Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Mitsubishi Elektrik heyeti Uşak OSB'yi ziyaret etti

Mitsubishi Elektrik Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa ve İzmir Bölge Yöneticisi Engin Mitin, Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım'la görüşen heyet, projeleri ve hizmetleri konusunda bilgi verdi. Marmaray projesinde Mitsubishi Elektrik’in teknolojisinin de kullanıldığını ve ulaşım projeleri konusunda ülke çapında önemli projelerde yer aldıklarını belirten Fujisawa, "Türkiye'nin fabrika otomasyonundaki gelişimine, sahip olduğumuz teknolojilerle katkıda bulunmak istiyoruz." dedi.

UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mitsubishi Elektrik gibi dünya markası bir şirketin yöneticilerinin, bölgemizi ziyaret edip yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bizleri bilgilendirmelerinden dolayı çok memnun olduk. Ülke çapında büyük projelerde imzanızın olması ve fabrika otomasyon sistemleri hakkındaki yenilikçi teknolojiniz takdire şâyan. Her geçen gün büyüyen ve gelişen UOSB'de, Mitsubishi Elektrik’i de katılımcı olarak görmek isteriz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar