MİT, Fethullah Gülen'i Türkiye'ye mi getirecek?

15 Temmuz darbe girişiminde bulunan hain FETÖ lideri Fetullah Gülen için sona gelinmek üzere. Dünyanın bir çok ülkesinde FETÖ üyelerine operasyon gerçekleştiren ve FETÖ'cü hainleri kaçtıkları ülkelerden Türkiye'ye getiren MİT'in yeni hedefi FETÖ Lideri Fetullah Gülen olduğu iddia edildi. Peki, MİT Fetullah Gülen'e operasyon yapacak mı? Fetullah Gülen MİT tarafından Türkiye'ye mi getirilecek? 

Google Haberlere Abone ol
MİT, Fethullah Gülen'i Türkiye'ye mi getirecek?

15 Temmuz darbe girişiminde bulunan hain FETÖ lideri Fethullah Gülen için sona gelinmek üzere. Dünyanın bir çok ülkesinde FETÖ üyelerine operasyon gerçekleştiren ve FETÖ'cü hainleri kaçtıkları ülkelerden Türkiye'ye getiren MİT'in yeni hedefi FETÖ Lideri Fethullah Gülen olduğu iddia edildi. Peki, MİT Fethullah Gülen'e operasyon yapacak mı? Fetullah Gülen MİT tarafından Türkiye'ye mi getirilecek? 

Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT), 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi hainlere kaçtıkları ülkelerde operasyonlar yapmaya devam ediyor.  MİT şimdiye kadar 18 ülkeden 80 FETÖ'cüyü paketleyip getirdi. MİT geçtiğimiz günlerde de Azerbaycan kasası olarak bilinen FETÖ'cü hain İsa Özdemir yakalanıp Türkiye'ye getirilmişti. MİT aynı zamanda FETÖ'nün sosyal medya uzmanı Yusuf İnan'ı da Ukrayna'dan Türkiye'ye getirmişti.

MİT'in FETO'cü hainlere yönelik dünya genelinde yaptığı başarılı operasyonlar terörist başı Fethullah Gülen'i korkuttuğu ileri sürüldü. 15 Temmuz hain darbe girişiminin azmettiricisi olan terörist Fethullah Gülen'in Türkiye ile ABD'nin anlaşmasından ve MİT'in kendisine yönelik operasyon yapmasından çekindiği belirtildi.

ABD heyeti, Fetullah Gülen'in iadesini konuşmak üzere geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelmişti. ABD heyetine FETÖ'nün iadesi konusunda Türkiye'nin kararlı duruşu bir kez daha ortaya konuldu. Önümüzdeki süreçte ABD'nin Fethullah Gülen'i iade etmemekte ısrar etmesi MİT'in Fethullah Gülen'e yönelik bir operasyona yöneltebileceği kaydediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde terörist Fethullah Gülen'e "FETÖ seni de getireceğiz" şeklinde seslenmesi bu iddaları güçlendiriyor. 
 
Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi de geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı yazısında "Eğer ABD'nin Türkiye'den daha önemli bir menfaati söz konusu olursa Gülen'i verir deniliyor. Bir de bakmışsınız ki MİT'e ait bir uçakta gözlerindeki bantlar çözülüp, ”Memlekete hoş geldin Gülen” denilmiş. Öcalan'a olduğu gibi." açıklamasında bulunmuştu.

BAHÇELİ: TÜRKİYE DÜŞMANI TERÖRİSTLERİ YOK EDECEK BABAYİĞİT YOK MU?

Partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Dünyanın neresinde olursa olsun, Türkiye düşmanı teröristleri yok edecek helal süt emmiş üç beş babayiğit yok mudur?" diye konuşmuştu.

Yorumlar