Miniklerin Kutlu Doğum çoşkusu duygulandırdı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşrifleri olarak anılan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Ardahan 23 Şubat İlkokulunda eğitim gören öğrencilerin, yaptığı temsili gösteriler büyük beğeni topladı. 23 Şubat...

Google Haberlere Abone ol
Miniklerin Kutlu Doğum çoşkusu duygulandırdı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşrifleri olarak anılan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Ardahan 23 Şubat İlkokulunda eğitim gören öğrencilerin, yaptığı temsili gösteriler büyük beğeni topladı.

23 Şubat İlkokulu'nda düzenlenen programda öğrenciler, ilahiler ve şiirler okudu. Programda zaman zaman minikler izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Gösteri sonunda minik öğrenciler, velilerden tam not aldı ve dakikalarca ayakta alkışlandı. Öğrencilerin velileri ise bu programdan gayet memnun kalırken, "Tüm Türkiye’de olduğu gibi okulumuzda da kutlu doğum haftası münasebetiyle bir dizi program düzenlendi. Kâinatın yaratılış sebebi olan Efendimizin yer yüzünü şereflendirdiği haftayı günlere, haftalara, aylara, yıllara sığdırmamız anlatmamız elbette ki yeterli olmayacaktır. Bizler çocuklarımıza ebeveyn olmanın yanında önemli gün ve haftalarla beraber verebileceğimiz insani değerleri en güzel şekilde verme gayretleri içerisindeyiz. Bu programlarda onlarda bir tanesidir. Herkesin zevkle izleyeceğiz bir program olmuş. Bütün herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Programı hazırlayan, emeği geçen herkese de şükranlarımızı sunuyoruz." açıklamasında bulundu.

Miniklerin hazırlayıp sunduğu 'Kutlu Doğum' programında zaman zaman duygu dolu anlar da yaşandı. CİHAN

Yorumlar