Minik yetenekler, Çağrı Koleji’nin Boyama Şenliği’nde buluştu

Minik yetenekler Özel Çağrı Koleji’nin Boyama Şenliği’nde buluştu. Bu yıl ilki düzenlenen 'Boyama Şenliği' büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Özel Çağrı Koleji’nde düzenlenen geleneksel şenliğe 4, 5 ve 6 yaş grubundan birçok öğrenci...

Google Haberlere Abone ol
Minik yetenekler, Çağrı Koleji’nin Boyama Şenliği’nde buluştu

Minik yetenekler Özel Çağrı Koleji’nin Boyama Şenliği’nde buluştu. Bu yıl ilki düzenlenen 'Boyama Şenliği' büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Özel Çağrı Koleji’nde düzenlenen geleneksel şenliğe 4, 5 ve 6 yaş grubundan birçok öğrenci katıldı.

    Birbirinden hünerli çocukların, yeteneklerini ve hayal güçlerini sergiledikleri şenlikte çocuklar, Özel Çağrı Koleji’nin hediye etmiş oldukları tişörtleri giydi. Ardından palyaçolar, çocukların yüzlerini boyayıp ellerine sürülen parmak boyasıyla Türkiye haritasına el bastı. Sınıflara geçip hayallerindeki dünyayı çizen çocuklar, ardından palyaçoların okul bahçesinde yapmış oldukları yarışmalarla devam etti.

    Öğrenciler yarışma sonrası şişme oyun alanında ve okul parkında doyasıya eğlendi. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen sevimli minikler, bir saatlik süre içinde en güzel resmi yapabilmek için ter döktüler. Yarışmaya katılan her öğrenci birinci kabul edilerek akabinde yemekler yenilip, hediyeler verilerek program sonlandı.

    İlk 50 öğrencinin okullarında sergileneceğini ifade Özel Çağrı Koleji Müdürü İlyas Başak, katılan bütün öğrenci ve velilerine teşekkür etti. Bu kadar sevimli miniğin bir araya toplamaktan ve onları sevindirmekten, onların heyecanını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını, bu yarışmanın çocukların özgüven kazanmalarında ve sosyalleşmelerinde önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti. CİHAN

Yorumlar