Minik ressamlar, ilkbahar sevgisini resmetti

Minik ressamlar Özel Toros Feriha Öpçin Koleji’nin ‘Boyama Şenliği’nde buluştu. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Toros Boyama Şenliği’ne 5 ve 6 yaş gurubundan birçok öğrenci katıldı. Birbirinden yetenekli minik ressamlar yeteneklerini...

Google Haberlere Abone ol
Minik ressamlar, ilkbahar sevgisini resmetti

Minik ressamlar Özel Toros Feriha Öpçin Koleji’nin ‘Boyama Şenliği’nde buluştu.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Toros Boyama Şenliği’ne 5 ve 6 yaş gurubundan birçok öğrenci katıldı. Birbirinden yetenekli minik ressamlar yeteneklerini ve hayal güçlerini 25’e 35 ebatlarındaki resim kağıtlarına çizerek yansıttı. Toplam yirmi okuldan 100’ün üzerinde öğrencinin katıldığı boyama şenliğinde teknik olarak pastel boya kullanıldı. ‘İlkbahar Sevgisi’ni resmeden minik ressamlar sınıflarda bir saat boyunca hünerlerini sergilerken, veliler konferans salonunda ‘Çocuğum Okula Hazır mı?’ seminerine katıldı.

Ayrıca katılan her öğrenciye çeşitli hediyelerle birlikte katılım belgeleri verildi. Boyama etkinliğini bitiren öğrenciler okul bahçesinde kurulan şişme oyun alanında doyasıya eğlendi. Sınav bitiminde resim öğretmenlerinden oluşan jüri tarafında resimler değerlendirilerek ilk on beş eser belirlendi. Daha sonra yapılan resimler panolarda sergilendi. Ödül olarak ilk 10 öğrenci arasına giren kız öğrencilerine bebek seti, erkek öğrencilere de uzaktan kumandalı araba hediye edildi.

Yarışmaya katılan her öğrenci birinci kabul edilerek bütün öğrencilere top hediye edildi. Etkinlik hakkında bilgi veren Özel Toros Feriha Öpçin Koleji Müdürü Fatih Şahan, programa katılan tüm öğrenci ve velilere teşekkür etti. Amaçlarının geleceğe mutlu ve kendine güveni olan nesiller yetiştirmek olduğunu söyleyen Şahan, “Maksat burada birlikte hoşça vakit geçirmek birlik ve beraberliğimizi perçinlemektir. Kaynaşma ve dayanışmayı sağlamaktır. Bu tür etkinlikler çocuklarımızın hayatında çok güzel bir anı olarak kalacaktır.” dedi.

CİHAN

Yorumlar