Minik öğrencilerinden Yozgat İl Jandarma Komutanı Yalçınkaya’ya ziyaret

Yozgat Özel Solmaz Minikler Kreşi öğrenci ve öğretmenleri, Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşunun 175. Yıldönümü kapsamında İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Recep Yalçınkaya’yı ziyaret etti. Ziyaret sonrası İl Jandarma Komutanlığı...

Google Haberlere Abone ol
Minik öğrencilerinden Yozgat İl Jandarma Komutanı Yalçınkaya’ya ziyaret

Yozgat Özel Solmaz Minikler Kreşi öğrenci ve öğretmenleri, Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşunun 175. Yıldönümü kapsamında İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Recep Yalçınkaya’yı ziyaret etti. Ziyaret sonrası İl Jandarma Komutanlığı köpek timi tarafından yapılan gösteriler, öğrenci ve öğretmenler tarafından beğeniyle izlendi.

    Ziyaretlerinden dolayı öğrenci ve öğretmenlere teşekkür eden Albay Recep Yalçınkaya, "Ülkemizin yarınlarının teminatı olan çocuklarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Bizler bu makamlarda görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Yarın bizler büyük bir güvenle görevimizi bu yavrularımıza teslim edeceğiz. İnşallah onlarda okuyarak ailesine, vatanına, milletine faydalı birer birey olarak yetişerek ülkemize bu yönde hizmet edeceklerdir. Ben bu vesile ile ziyaretlerinden dolayı minik yavrularımıza ve değerli öğretmenlerine bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

    Albay Yalçınkaya, günün anısına öğrencilere jandarma logolu şapka hediye etti.

CİHAN

Yorumlar