Minik öğrencileri anneleri unutmadı

Nevşehir Özel Lara Koleji 2. sınıf öğrencileri hazırladıkları programla Anneler Gününü kutladı. Kolejin Konferans salonunda yapılan programda öğrenciler, halk oyunları, potpori ve Kafkas oyunu gibi etkinliklerle annelere görsel bir şölen...

Google Haberlere Abone ol
Minik öğrencileri anneleri unutmadı

Nevşehir Özel Lara Koleji 2. sınıf öğrencileri hazırladıkları programla Anneler Gününü kutladı. Kolejin Konferans salonunda yapılan programda öğrenciler, halk oyunları, potpori ve Kafkas oyunu gibi etkinliklerle annelere görsel bir şölen sundu. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği Anneler Günü programı ile veliler zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı. Öğrenciler okudukları şiirler ve yapılan etkinlikler büyük beğeni ile izlendi. Sahneye davet edilen annelere; çocuklarını ne kadar tanıdıklarıyla ilgili yarışma yapıldı. Programın sonunda anneler çocuklarının elinden Anneler Günü plaketi aldı.

Lara Koleji Okul Müdürü Ulaş İnönü, “Annelerimiz bizim için hayatımızdaki en değerli varlıklardır. Anne kavramını bir güne sıkıştırmayacak kadar sağlam bir kültür yapısına sahip okulumuzun bu günde ayrı bir program düzenlemesi annelerimizi de hayli memnun etti. Programın hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

CİHAN

Yorumlar