Minik öğrencilerden Başkan Akgül’e ziyaret

Ankara Mamak ilçesindeki Emine Rasim Özkaya İlkokulu 4. sınıf öğrencileri rehber öğretmenler eşliğinde Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Minik öğrencilerden Başkan Akgül’e ziyaret

Ankara Mamak ilçesindeki Emine Rasim Özkaya İlkokulu 4. sınıf öğrencileri rehber öğretmenler eşliğinde Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerini ileten minikler Akgül’e merak ettikleri konular hakkında sorular sordu.

Çocuklarla bir süre sohbet edip belediye çalışmaları ile ilgili bilgi veren Akgül, daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akgül, "Gelecek çocuklarımızın elinde. Onlara yaşanabilir bir kent bırakmak için çalışıyoruz. İlçemizin ve ülkemizin geleceği sizlersiniz." dedi.

"ÖZGÜR ÇOCUKLARIN KENTİ"

Çocuklar, ziyarette belediye başkanının görev ve yetkileri, belediyenin çocuklar için yürüttüğü projeleri Akgül’e sordular. İlçede yaşayan çocuklar için yapılan çalışmaları anlatan Akgül, "Mamak özgür çocukların kenti olacak. İlçemizde eğitim kalitesinin daha da yükselmesi için 13 adet bilgi evimiz hizmet veriyor. Boş zamanlarını değerlendirmek isteyen çocuklarımız bilgi evlerimizde etüd eğitimi alırken, sosyal aktivitelerden de faydalanıyor. Yine geçtiğimiz haftalarda ilçemize Çocuk Dostu Sokağımızı kazandırdık. Çocuklar bu sokakta yalnızca oyun oynamayacak, oynarken aynı zamanda öğrenecek. Yine Ankara Üniversitesi ile ortak Türkiye’nin ilk çocuk müzesini de ilçemize kazandıracağız." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar