Minik öğrenciler, sahne etkinlikleriyle kendilerini ifade ediyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Toros Sema Koleji anasınıfı öğrencileri, yöresel halk oyunlarından kesitler sundu. Toros Sema Koleji öğrenci ve velileri Anasınıfı Gecesi'nde bir araya geldi. Öğrenciler gecede şiir okuma ve şarkı söylemenin...

Google Haberlere Abone ol
Minik öğrenciler, sahne etkinlikleriyle kendilerini ifade ediyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Toros Sema Koleji anasınıfı öğrencileri, yöresel halk oyunlarından kesitler sundu. Toros Sema Koleji öğrenci ve velileri Anasınıfı Gecesi'nde bir araya geldi. Öğrenciler gecede şiir okuma ve şarkı söylemenin ardından yöresel halk oyunlarından kesitler sundu.

Toros Sema Koleji Müdür Yardımcısı Erkan İnalkaç, bu tür etkinliklerin öğrencilerin küçük yaşta kendilerini daha iyi ifade etmesini sağladığını söyledi.

Bu tür etkinliklerle çocuklarda küçük yaşta kendini ifade etme ve kalabalık karşısında konuşma korkularını yenmeyi hedeflediklerini belirten İnalkaç, "Bu tür etkinliklerle çocuklarda küçük yaşta kalabalık karşısında konuşma, şiir okuma ve şarkı söylemede korkularını yeniyoruz. Öğrencilerin, bu korkularını anasınıfından itibaren düzenlediğimiz etkinlikleri yenmeye çalışıyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar