Minik gönüller, Eğitimciler Derneği’ni ziyaret etti

Aksaray'ın eğitime yönelik en başarılı kuruluşlarından Aksaray Eğitimciler Derneği, yeni binasının kapılarını öğrencilere açmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Minik gönüller, Eğitimciler Derneği’ni ziyaret etti

Aksaray'ın eğitime yönelik en başarılı kuruluşlarından Aksaray Eğitimciler Derneği, yeni binasının kapılarını öğrencilere açmaya başladı. Aylar süren titiz çalışmalar sonrasında endüstri meslek lisesi arkasında bulunan 4 katlı binaya taşınan dernek modern mimarisi, konforu ve nostaljik dizaynıyla dikkat çekiyor.

Yüzlerce üyesi bulunan dernek, bir süredir etkinliklerini yeni binada gerçekleştirmeye başlamıştı. Ancak ilk kez 4 kız öğrenciyi öğle yemeğine davet eden kuruluş, binasını öğrenci gözüyle de görücüye çıkarmış oldu. Derneğin bütün katlarını gezen ve her bir bölümde fotoğraflar çektiren Esra, Şeyma, Şerife ve Nazlı isimli altıncı sınıf öğrencileri ziyaretlerinde masa tenisi, ve langırt oynamayı da ihmal etmedi. Esra ve Şeyma’dan oluşan takımın Nazlı ve Şerife’yi yendiği kıyasıya mücadele renkli görüntülere neden oldu.

    Dernekten mutlu bir şekilde ayrılan imam- hatipli kızlar resmi açılışta da makas ve tepsi tutma isteklerini yetkililere iletti. İstekleri değerlendirmeye alacaklarını belirten dernek üyesi Şaban Kılıç, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
CİHAN

Yorumlar