Minik eller polis ormanını güçlendirdi

Mersin Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve ilçede bulunan anaokulu öğrencileri polis teşkilatının kuruluşunun 169.

Google Haberlere Abone ol
Minik eller polis ormanını güçlendirdi

Mersin Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve ilçede bulunan anaokulu öğrencileri polis teşkilatının kuruluşunun 169. yıldönümü nedeniyle, Polis Hatıra Ormanı'na fidan dikti.
Şehir mezarlığı karşısı Silifke Kalesi yakasında bulunan Polis Hatıra Ormanı'nda düzenlenen fidan dikim törenine İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Biçer, emniyet birim amirleri, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, polis memurları ve Orman İşletme Müdürlüğü personelleri, yaklaşık 100 tane anaokulu öğrencisi öğretmenleriyle beraber katıldı.
Emniyet Müdürü Biçer, fidan dikiminin ardından yaptığı açıklamada, Polis Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında hatıra ormanına fidan diktiklerini kaydetti. Emniyet mensubu olarak ilçeden ayrıldıklarında Silifke'de dikili bir fidanlarının olduğunu söyleyebileceklerini ifade eden Biçer, her yıl bu alana fidan diktiklerini belirtti. Herkesi ağaç dikmeye davet eden Biçer, "Ormanın önemini, ağacın önemini belirtmeye gerek yok. Dünya her geçen gün küresel ısınma tehdidiyle karşı karşıya. Bu tehdide karşı alacağımız önlemlerden birisi de ağacı korumak ve ağaç dikmektir. Ülke ormanlarımız bugün bizlere lazım olduğu kadar, yarın bizden sonraki nesiller için de vazgeçilmezdir. Dikeceğimiz her fidan, hem kendimiz hem de gelecek nesiller için bir umut kaynağı olacaktır" diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar