Minik Ece'nin cenazesinde gözyaşları sel oldu

Sirkeci’de feribottan aracın düşmesi sonucu hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz’ın cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol
Minik Ece'nin cenazesinde gözyaşları sel oldu

Sirkeci’de feribottan aracın düşmesi sonucu hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz’ın cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi. Gözyaşlarına boğulan minik Ece’nin annesi baygınlık geçirdi. Cenazeye katılan oyuncular da gözyaşlarını tutamadı.

Sirkeci’de dün meydana gelen olayda Ece hayatını kaybetmişti. Minik Ece’nn cenaze namazı Halkalı Atakent’te Hacı Ömer Çetinsaya Camii’nden kaldırıldı. İkindi namazında kaldırılan cenazeye aile ve yakınlarının yanı sıra Kenan İmirzalıoğlu, Halit Ergenç ve Bergüzal Koral’in de aralarında bulunduğu çok sayıda oyuncu da katıldı.

Cenaze namazı öncesi Ece’nin annesi Ebru ve babası Aydın Yılmaz kızlarının tabutundan ayrılamadı. Babası uzun süre tabutu sıvazladı ve öptü. Gözyaşlarına boğulan anne ise bir süre sonra baygınlık geçirdi. Sağlık görevlileri Ebru Yılmaz’a müdahale etti ve ambulansa aldı. Daha sonra Ebru Yılmaz yakınlarının desteğiyle tabutun yanına getirildi. Anne ve baba birbirlerine sarılarak destek verdi. Cenazeye katılan oyuncular da gözyaşlarını tutamadı.

Cenaze namazı öncesi helallik istendi. Namazın ardından minik Ece’nin tabutu omuzlarda cenaze aracına taşındı. Ece, Büyük Halkalı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Sanatçılardan Kenan İmirzalıoğlu, minik Ece’yi tanıdığını belirterek, “Başımız sağolsun” dedi.

Ailenin yakınlarından Ali Rıza Alkan, kazanın oluş şeklini şöyle anlattı: “Son arabaymış. Ön teker feribotta arka teker iskeledeyken vapur hareket ediyor. Vapur güvenlik kapağı kalkmadan hareket ediyor. Hareket edince de araba arka üstü denize düşüyor. Bazı haberlerde sürücü gaza basmış da düşmüş gibi anlatılıyor. Bu doğru değil. Son arabaymış, oradaki görevli ‘binin’ demiş.”
CİHAN

Yorumlar