Minik Ece'nin anneannesi son yolculuğuna uğurlandı

Eminönü Sirkeci'de, arabalı vapurdan denize düşen otomobilden ağır yaralı olarak kurtarılan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 61 yaşındaki Şaziye Güleren, son yolculuğun uğurlandı.

Google Haberlere Abone ol
Minik Ece'nin anneannesi son yolculuğuna uğurlandı

Eminönü Sirkeci'de, arabalı vapurdan denize düşen otomobilden ağır yaralı olarak kurtarılan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 61 yaşındaki Şaziye Güleren, son yolculuğun uğurlandı. Güleren'in 5 yaşındaki torunu Ece Su Yılmaz da, olay günü yaşamını yitirmişti.

Sirkeci'de meydana gelen arabalı vapur kazasında hayatını kaybeden Şaziye Güleren, bir süredir Bayrampaşa’daki özel bir hastane de tedavi görüyordu. Önceki gün hastanede hayatını kaybeden Şaziye Güleren'in cenazesi, Hacı Ömer Çetinsayar Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Halkalı Mezarlığın’da toprağa verildi. Güleren’in tabutuna sarılan yakınları uzun süre gözyaşı döktü.

Cenaze namazı öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Ece Su’nun babası Aydın Yılmaz, “Bugün burada olmamın tek sebebi var, o da kaptanın kapağı kapatmadan hareket etmesi. Zaten onun dışında söylenecek hiçbir şey yok. Teknik inceleme hepsi detay. Kapağın kapanmaması zaten detay. Uçağın kuleden komut almadığını dünyada duydunuz mu? Arabayı kapatmadan giden şoför gördünüz mü? Biz ailemize feribota sağ sağlım teslim ediyoruz ama cenazesini alıyoruz. Bununla ilgili sadece ve sadece adaletin doğrusu, haklısı neyse sadece yerini bulmasını istiyorum.” dedi.

Aynı otomobilde bulunan Şaziye Güleren'in 5 yaşındaki torunu Ece Su Yılmaz da, olay günü yaşamını yitirmişti.
Öte yandan, kazaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında kaptan Erkan Atalay ile gemi personelleri Özay Yaşar ve Levent Dönmez çıkarıldıkları Nöbetçi İstanbul 30. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından 16 Mart Pazar günü serbest bırakılmıştı.
CİHAN

Yorumlar