Minik Ece Toprağa Verildi

Vapur faciasının yaşanmasından bir kaç saniye önce yaşanan bu diyaloğu otomobilin direksiyonunda oturan anne ve kızkardeşiyle konuşan aile üyelerinden biri anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Minik Ece Toprağa Verildi

Sirkeci İskelesi'nde meydana gelen vapur faciasında hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Ayakta durmakta zorlanan anne ve babayı ünlü isimler yalnız bırakmadı.

Ece Su Yılmaz'ın cenazesi öğle saatlerinde Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Ece Su için Halkalı Hacı Ömer Çetinsaya Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. 



ANNE VE BABA ŞOKTA

Kaza sırasında aracı kullanan anne Ebru Güleren Yılmaz ve baba Aydın Yılmaz'ın güçlükle ayakta durduğu görüldü. Kızının tabutuna sarılan babayı yakın arkadaşları teskin etmeye çalıştı. Acılı anne ise daha fazla dayanamayarak baygınlık geçirdi. Sedyeyle ambulansa taşınan anne yapılan müdahalesinin ardından tekrar Ece Su'nun tabutunun başına geldi. 



TANINMIŞ OYUNCULAR AİLEYE YALNIZ BIRAKMADI

Acılı aileyi, anne Ebru Yılmaz'ın makyöz olarak görev yaptığı Karadayı dizisi oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Barış Falay, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Cansu Dere'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim yalnız bırakmadı. Anne ve babanın tabutun başına geldiği anlarda camii avlusunda bulunanlar gözyaşlarına boğuldu. 



"BİR ARABALIK YER VAR BİNEBİLİRSİNİZ"

Kaza sırasında araçta bulunan anne ve teyzeyle konuştuğunu belirten aile fertlerinden Ali Rıza Alkan olayın nasıl geliştiğini 'Vapurda bir arabalık yer var. Bir arabalık yere girmekte kararsız kalıyorlar. Daha sonra karar veriyorlar. Arabalı vapura binerken ön tekerlek arabalı vapurda, arka tekerlek limanda kalıyor. O sırada arabalı vapur hareket ediyor. Ve kesinlikle vapurun kapağı, güvenlik kapağı kalkmadan hareket ediyor. Hareket edince araba arka üstü denize düşüyor. Büyük ihtimalle görüntü vardır. Görüntüyü de umarım silmemişlerdir. Bir arabalık yer kalmış. Anneye bin demişler ve bu olay meydana gelmiş' şeklinde anlattı.

Cenaze namazının kılınmasının ardından 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz'ın cenazesi Büyük Halkalı Kabristanı'nda toprağa verildi.

Yorumlar