Minik Baran'ın Babası: Oğlum 4,5 kilometre uzakta bulundu.

Sarıyer'de gittikleri piknikte kaybolduktan saatler sonra bulunan Baran Çelik, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaybolduktan sonra anne ve babasına korkulu saatler yaşatan minik Baran'ın bir süre kontrol altında...

Google Haberlere Abone ol
Minik Baran'ın Babası: Oğlum 4,5 kilometre uzakta bulundu.

Sarıyer'de gittikleri piknikte kaybolduktan saatler sonra bulunan Baran Çelik, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaybolduktan sonra anne ve babasına korkulu saatler yaşatan minik Baran'ın bir süre kontrol altında tutulacağı öğrenildi. Hastane önünde açıklama yapan minik çocuğun babası Mehmet Çelik, çocuğun kaybolduğu yerden 4,5 kilometre uzaklıkta amcaları tarafından bulunduğunu söyledi.

Minik Baran'ın tedavisi devam ederken anne ve babası gelişmeleri gazetecilere değerlendirdi. Çok mutlu olduğunu, yaşadığı korkuyu anlatmaya kelimelerin yetmeyeceğini söyleyen anne Katibe Çelik, arama çalışmalarına katılan ve yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Baba Mehmet Çelik de büyük panik ve korku yaşadıklarını belirtti. Çocuklarının annesiyle birlikte olduğu sırada kaybolduğunu belirten baba Çelik, "Jandarma ve polise haber verdik. Sabaha kadar hem onlar hem biz aradık. Olay yerinden 4,5 kilometre uzaklıkta bulundu. Amcaları bulmuş Baran'ı." dedi.

Çok yorulduklarını söyleyen Mehmet Çelik, yardımcı olan bütün kurtarma ekiplerine ve görevlilere teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar