Minik ağabeyden Başbakan Yardımcısı İşler’e güldüren tepki

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, ziyaret ettiği Kalecik'te kucağına alıp sevdiği bebeği 'götüreyim' dediğinde bebeğin minik ağabeyinin tepkisiyle karşılaştı.

Google Haberlere Abone ol
Minik ağabeyden Başbakan Yardımcısı İşler’e güldüren tepki

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, ziyaret ettiği Kalecik'te kucağına alıp sevdiği bebeği 'götüreyim' dediğinde bebeğin minik ağabeyinin tepkisiyle karşılaştı. Bebeğin ağabeyi İşler'in sözlerine 'hayır' diye karşılık verdi.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ankara’nın Kalecik ilçesinde 30 Mart’ta yapılan yerel seçimler sonrası Belediye Başkanı olan Filiz Ulusoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bir süre Belediye Başkanı Ulusoy ile makamında görüşen İşler, çıkışta vatandaşlarla sohbet etti. Bir tuhafiye dükkânı önünde küçük bebeği kucağına alan İşler, küçük bebeği bir süre sevdikten sonra ‘Hadi gel biz seni götürelim’ dedi. Bu sözün üzerine minik bebeğin ağabeyi çocuktan şok bir tepki geldi. Küçük abinin ‘Hayır, olmaz’’ tepkisi üzerine, Başbakan Yardımcı İşler, küçük abiye çikolata vermek istese de abi çikolatayı da geri çevirdi. Çocuğun cevabı çevredekiler arasında gülüşmelere neden oldu. İşler, minik bebeği annesine verdikten sonra esnaf ziyaretlerine devam etti.
CİHAN

Yorumlar