Mimar Sinanlı sanatçılar Anadolu Üniversitesi’nde konser verdi

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı sanatçılar, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde bir konser verdi. İlgi gören konser sonunda katılımcılar sanatçıları ayakta alkışladı.Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Üfleme...

Google Haberlere Abone ol
Mimar Sinanlı sanatçılar Anadolu Üniversitesi’nde konser verdi

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı sanatçılar, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde bir konser verdi. İlgi gören konser sonunda katılımcılar sanatçıları ayakta alkışladı.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Üfleme ve Vurmalı Çalgılar Anasanat Dalı Başkanı flüt sanatçısı Doç.Ayla Uludere, flüt sanatçısı Lelya Bayramoğlu, piyano sanatçısı Yrd. Doç. Ayça Yılmaz Aytuğ Anadolu Üniversitesi'nde konser verdi. Mimar Sinan Üniversitesi'nin üç sanatçısının Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu'nda verdiği konser büyük ilgi gördü. Salonu dolduran Anadolu Üniversitesi öğrencileri sanatçıları dakikalarca alkışladı. Sanatçılar konserde, üslü besteciler C.Cui’nin Five Pieces, H.Niyazi Tuna’nın flüt ve piyano için sonatını, J.Ibelt’in Deux Interludes isimli eseri ile Babür Tongur’un Solo flüt için sonatı ile Fr. Doppler’in andante ve rondo eserlerinin 25. bölümünü çaldı.

CİHAN

Yorumlar