Milyarlık yatlar görücüye çıktı

Yat ve tekne tutkunlarının heyecanla beklediği ‘CNR Avrasya Boat Show’da, mega yat, tekne, bot ve yelkenliler görücüye çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Milyarlık yatlar görücüye çıktı

Yat ve tekne tutkunlarının heyecanla beklediği ‘CNR Avrasya Boat Show’da, mega yat, tekne, bot ve yelkenliler görücüye çıktı. Yarın ziyaretçilere açılacak olan fuar, VIP misafirlere ve basına özel açıldı. Fuarda en büyük ilgiyi 3 milyon 580 bin sterlin değerindeki Prıncess 82 isimli yat gördü.

Dünyada düzenlenen en büyük organizasyonlardan biri olan “CNR Avrasya Boat Show 7. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı” 14-23 Şubat 2014 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak. Fuarda, milyon dolarlık mega yatlar, tekne ve yelkenlilerin yanı sıra tekne aksesuarları ve yapım malzemeleri, marina donanımları, su sporları donanımları, deniz giyim ve aksesuarları gibi ürünler de sergileniyor.

Uygun fiyatlara tekne ve yatların da bulunduğu fuarda, "Princess 82" isimli yat 3 milyon 580 bin sterlinlik değeriyle fuarın en pahalı yatı olarak dikkat çekti. CİHAN

Yorumlar