Milli Egemenlik Mahallesi'nde yol ve kaldırım çalışması başlatıldı

Antalya Manavgat Belediyesi, Milli Egemenlik Mahallesi'nde kaldırım ve yol düzenleme çalışması başlattı. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, kent içindeki yol ve kaldırım çalışmalarının süratla devam edeceğini...

Google Haberlere Abone ol
Milli Egemenlik Mahallesi'nde yol ve kaldırım çalışması başlatıldı

Antalya Manavgat Belediyesi, Milli Egemenlik Mahallesi'nde kaldırım ve yol düzenleme çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, kent içindeki yol ve kaldırım çalışmalarının süratla devam edeceğini bildirdi.

Milli Egemenlik Mahallelisinden Şelale Anadolu Lisesi ile Milli Egemenlik İlköğretim Okulu arasından geçen imar yolunda kaldırım, otopark ve istinat duvarı düzenlemesi çalışmasının devam ettiğini belirten Sözen, toplam 170 metre uzunluğunda sağlı sollu olmak üzere toplam 340 metrelik kaldırım düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmak üzere olduklarını kaydetti.

Çalışma tamamlandığında Sarılar Caddesi'nden 9032. Sokağa gelişlerin emniyetli bir şekilde bağlantısı yapılmış olacağını vurgulayan Sözen, bölgede dik rampa ve kontrolsüz kavşak nedeniyle öğrencilerin yol içerisinden durakta bulunan servis araçlarına binmek zorunda kaldıklarını ifade etti. Sözen, yapılan düzenlemeyle Milli Egemenlik İlköğretim Okulu ve Şelale Lisesi'ndeki öğrencilerin geliş gidişleri emniyetli bir şekilde yapılmasının sağlanacağını dile getirdi. Sözen, "Şu anda yaptığımız düzenlemeyle hem öğrencilerimiz okullarına emniyetli bir şekilde gidip gelecek, hem okulumuz bir otopark kazanacak, hem de mahallemizdeki en işlek sokaklardan birisinin kaldırım ve yol düzenlemesi yapılmış olacak." dedi.

CİHAN

Yorumlar