Milletvekilini bakana şikayet ederek iş istedi

Asker emeklisi İhsan Duman (48) Osmaniye Milletvekili Suat Önal'ı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a şikayet ederek iş istedi. 45 yaşında zorla emekli edildiğini belirten İhsan Duman, "Aldığım evin kredisini ödemekte zorlanıyorum....

Google Haberlere Abone ol
Milletvekilini bakana şikayet ederek iş istedi

Asker emeklisi İhsan Duman (48) Osmaniye Milletvekili Suat Önal'ı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a şikayet ederek iş istedi.

45 yaşında zorla emekli edildiğini belirten İhsan Duman, "Aldığım evin kredisini ödemekte zorlanıyorum. Eve yağ alamıyorum. Toprakkale ilçesinde oturan 72 yaşındaki annemi de yağımı ve unumu isteyerek eve aldım. Osmaniye Milletvekili Suat Önal'dan iş istedim. Milletvekili ne telefonlarıma cevap veriyor ne de bana iş buluyor. Ben açım, 45 yaşında zorla emekli edildim. Bin 300 lira alıyorum, şu anda 48 yaşındayım." diye konuştu.

İş konusunda yardımcı olacağını söyleyen Bakan Yıldız, "İşle alakalı yardımcı olacağım arkadaşlarıma söylüyorum. Çıkarken beraber çıkalım, 2 tane telefon görüşmesi yapayım iş konusunda sana yardımcı olayım." dedi.

CİHAN

Yorumlar