Milletvekili Erdinç: Adana adliye binasının ihalesi yapıldı

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, yeni Adana adliye binası ihalesinin 03.

Google Haberlere Abone ol
Milletvekili Erdinç: Adana adliye binasının ihalesi yapıldı

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, yeni Adana adliye binası ihalesinin 03.03.2014 tarihinde gerçekleştirildiğini belirtti.

Adana'nın büyük bir Adalet Sarayı’na hızlı bir şekilde kavuşacağını bildiren Erdinç açıklamasında, “Önümüzde 2 aylık netleşme süreci var. İhale sürecinin kesinleşme safhasından sonra Adana Adalet Sarayı’nın temeli atılacak.” dedi.

Söz verdikleri gibi ihalenin gerçekleştiğini kaydeden Erdinç, “Yeni Adana adliyesinin Yüreğir Köprülü Mahallesi’nde yaklaşık 200 bin metre karelik inşaat alanına sahip olması düşünülüyor. Adliye Sarayı içerisinde 209 cumhuriyet savcısı odası, 310 hakim odası, 180 mahkeme, 119 adet çeşitli müdürlük ve idari hizmet amaçlı odalar, 325 arşiv ve emanet deposu, 6 yemekhane ve kafeterya ile bebek bakım odası, kuaför, kütüphane, 400 kişilik konferans salonu olacak. Adalet Sarayı binası içinde ayrıca vatandaşların işlerini kolaylaştıracak PTT, banka ve tabiplik gibi sosyal ve fiziksel ihtiyaçları karşılayacak birçok donatı da yer alacaktır.” ifadelerini kullandı
CİHAN

Yorumlar