Milletvekili Bakır'dan esnaf ziyareti

Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Kayseri Kapalı Çarşı esnafını dükkânlara tek tek girerek ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Milletvekili Bakır'dan esnaf ziyareti

Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Kayseri Kapalı Çarşı esnafını dükkânlara tek tek girerek ziyaret etti. Daha sonra Kapalı Çarşı Esnaf Derneği merkezine de bir ziyarette bulunan Milletvekili Bakır, dernek başkanı ve dernek yetkilileri ile Kapalı Çarşı esnafının sorunlarıyla ilgili istişarede bulundu. Akabinde, Ahmet Paşa Caddesi ve Sivas Caddesi boyunca yaya olarak başlayan şehir turunda Milletvekili Bakır, dükkânlara girerek esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Mete Caddesi'nde Kayseri Taksi durağına giren Milletvekili Bakır, taksicilerin hal hatırını sordu, yaşadıkları sıkıntıları dinledi, notlar aldı. Ziyaretler sırasında karşılaştığı vatandaşlarla tek tek el sıkışıp sohbet eden, esnaf ile birebir görüşen Prof. Dr. Gündeş Bakır, Kayseri'nin tüm ilçelerini eksiksiz dolaştıklarını, bundan sonra da çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirterek, yaklaşan seçimlerde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe başkan adayları için vatandaşların ve esnafın desteğini istedi.
Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, daha sonra Milletvekilleri Yaşar Karayel, İsmail Tamer, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ve merkez ilçe belediye başkan adayları ile Sivas Caddesi’nde buluşarak onlarla birlikte yaya olarak şehir turuna devam etti. Vatandaşların ve esnafın yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılanan Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır ve beraberindekiler, vatandaşlara ve Kayseri esnafına karanfil dağıttı.

Cumhuriyet Meydanı’nda halkla kucaklaşıp, sorunları dinleyen Kayseri Milletvekilleri; Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Yaşar Karayel, İsmail Tamer, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve beraberindekiler Kazancılar Çarşı esnafı ile tek tek el sıkışarak, selamlaştı. Milletvekili Bakır, Kurşunlu Parkı'nda vatandaşlara karanfil dağıtarak, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
CİHAN

Yorumlar