'Milletimizin imanı devletimizin içini boşaltmak isteyenlere fırsat vermeyecek'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Mete Eke, Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz, bir takım gizli veya açıktan oyunlar sergileyen mahfillerin amaçlarının, devletimizin içini boşaltamaya, birliğini bozmaya yönelik olduğunu ifade ederek, “Türk.

Google Haberlere Abone ol
'Milletimizin imanı devletimizin içini boşaltmak isteyenlere fırsat vermeyecek'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Mete Eke, Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz, bir takım gizli veya açıktan oyunlar sergileyen mahfillerin amaçlarının, devletimizin içini boşaltamaya, birliğini bozmaya yönelik olduğunu ifade ederek, “Türk Milletinin yüksek imanı ve sağ duyusu buna fırsat vermeyecektir.” dedi.

MHP’li İl Başkanı Eke, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 94. yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı. Eke, Türk milletinin varlığını, kimliğini, birliğini, iradesini ve bekasını Dünyaya göstermek için 94 yıl önce açılışı yapılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, o gün Türk Milleti’nin bölünmez bütünlüğünü bütün dünyaya ilan ettiğini açıkladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 94. yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Eke, açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve bütün bir milletin vermiş olduğu mücadele Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşuyla son bulmuş 23 Nisan çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmiştir. Temelleri o tarihlerde atılan Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz bir takım gizli veya açıktan oyunlar sergileyen mahfillerin amaçları devletimizin içini boşaltamaya, birliğini bozmaya yönelik olsa da Türk Milletinin yüksek imanı ve sağduyusu buna fırsat vermeyecek, oynanan oyunları dün olduğu gibi bugün de teker teker bozacaktır. Bu güç, bu kudret, bu inanç, Türk Milletinde en zor şartlarda var olmuş ve var olmaya da devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara emanet edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum. TBMM’nin kuruluş felsefesine uygun olarak Türk Milletine hayırlı çalışmalar yapmasını dilerken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları, egemenliğimizin ve istiklalimizin var olmasında şehit olanlara Allah’tan rahmet, Gazilerimize hayırlı ve Sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” CİHAN

Yorumlar