Midyat’ta polis sürücülere karanfil hediye etti

Mardin’in Midyat ilçesinde Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube ekipleri, sürücüleri Trafik Haftası nedeniyle karanfil, hediye etmek için durdurdu. Midyat-Nusaybin karayolunda uygulama yapan trafik ekipleri sürücülere karanfil hediye etti....

Google Haberlere Abone ol
Midyat’ta polis sürücülere karanfil hediye etti

Mardin’in Midyat ilçesinde Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube ekipleri, sürücüleri Trafik Haftası nedeniyle karanfil, hediye etmek için durdurdu.

Midyat-Nusaybin karayolunda uygulama yapan trafik ekipleri sürücülere karanfil hediye etti. Trafik polislerinden ilk defa karanfil aldıklarını belirten sürücüler memnun oldukları gözlenirken, Trafik Haftası nedeniyle ilçede düzenlenen etkinlik vatandaşların takdirini topladı.

Araçları durduran ekipler sürücülere broşür de verirken, Trafik Şube Amiri Recai Öz, sürücülerin kurallara uyması konusunda bilgi verdi. Öz, araçlarda bulunan sürücü ve vatandaşlara emniyet kemerinin öneminden bahsederek emniyet kemeri hakkında bilgi verdi.

Karşılaştıkları uygulamadan dolayı memnuniyetini ifade eden 51 yaşındaki Yasin Ağırman, 35 yıldır hiç trafik cezası almadığını ve ilk defa böyle bir uygulamayla karşılaştığını belirtti. Ağırman, halk ve polis kaynaşması adında son derece memnuniyet verici bir uygulama olduğunu belirtirken, ekiplerin trafik haftasını kutladı.

Trafik ekipleri; Midyat-Mardin, Midyat-Nusaybin, Midyat-İdil ve Midyat-Batman karayollarından oluşturdukları dört farklı uygulama noktalarında, sürücülere karanfil hediye ederek etkinliği sonlandırdı. CİHAN

Yorumlar