Midyat’ta otomobil şarampole yuvarlandı:7 yaralı

Mardin’in Midyat ilçesinde otomobil şarampole yuvarlandı, kazada aynı aileden 7 kişi yaralandı. Yaralılardan ağır olan 2 kişi Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.Kaza, Midyat-İdil karayolu 17. kilometresinde meydana geldi. Kazanın ardından...

Google Haberlere Abone ol
Midyat’ta otomobil şarampole yuvarlandı:7 yaralı

Mardin’in Midyat ilçesinde otomobil şarampole yuvarlandı, kazada aynı aileden 7 kişi yaralandı. Yaralılardan ağır olan 2 kişi Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza, Midyat-İdil karayolu 17. kilometresinde meydana geldi. Kazanın ardından yol, bir süre trafiğe kapanırken, jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemi aldı. Midyat İdil istikametine seyretmekte olan Süleyman Ersuy (33) idaresindeki 73 KA 692 plakalı araç bilinmeyen bir nedenden dolayı şarampole yuvarlandı. Aynı araç içerisinde bulunan; Fırat Ersuy (12), İlknur Ersuy (10), Mehmet Emin Ersuy (14), Serhat Ersuy (9), Muhammed Ersuy (6) ve Ferhat Ersuy (11) yaralandı. Yaralılar 112 Acil ambulansı ile Midyat Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, ağır yaralı olan Süleyman Ersuy ile Fırat Ersuy Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

CİHAN

Yorumlar