Midyat’ta öğrencilere kupa töreni düzenlendi

Mardin’in Midyat ilçesinde ilk ve orta dereceli okullara arasında geleneksel olarak düzenlen turnuvaların şampiyonları ödüllerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Midyat’ta öğrencilere kupa töreni düzenlendi

Mardin’in Midyat ilçesinde ilk ve orta dereceli okullara arasında geleneksel olarak düzenlen turnuvaların şampiyonları ödüllerini aldı. Öğrenciler; futbol, voleybol, basketbol ve futsal branşlarında 3 kategoride yarıştı.
    Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ödül törenine ilçe milli eğitim şube müdürü Seyfettin Mete, SGK ilçe müdürü Abdurrahim Demir, beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
İlk ve orta dereceli öğrenciler için geleneksel olarak düzenlenen turnuvalara gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde şampiyonlara kupa ve katılım belgeleri verildi. Derece elde eden okulların 1. ve 2. takımları Mardin’de düzenlenecek müsabakalarda Midyat’ı temsil edecekler.
    Futbol müsabakalarında derece elde eden okullar şöyle; Gençler kategorisinde Anadolu İmam Hatip Lisesi, yıldızlar kategorisinde Ali İhsan Kalmaz Ortaokulu, minikler kategorisinde Atatürk Ortaokulu birincilik kupalarını aldı.
Voleybol müsabakalarında; Gençler kategorisinde Aziz Önen Anadolu Lisesi, Kız Meslek Lisesi, yıldızlar kategorisinde Gazi YİBO, Yolbaşı İlkokulu, minikler kategorisinde Yolbaşı M. Akif Ersoy Ortaokulu birinci oldu.
    Basketbol müsabakalarında Aziz Önen Anadolu Lisesi birinci olurken, futsal (Salon futbolu) müsabakalarında ise gençler kategorisinde İMKB Anadolu Lisesi ve minikler kategorisinde Çavuşlu Yunus Emre Ortaokulu birincilik kupalarını aldı.
Katılımcılar tarafından, öğrencilere kupalar verildikten sonra tören sona erdi.
CİHAN

Yorumlar