Midyat'ta Kutlu Doğum coşkusu

Mardin'in Midyat ilçesindeki çeşitli ortaokullarda görev yapan Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenleri tarafından düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği büyük beğeni topladı.

Google Haberlere Abone ol
Midyat'ta Kutlu Doğum coşkusu

Mardin'in Midyat ilçesindeki çeşitli ortaokullarda görev yapan Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenleri tarafından düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği büyük beğeni topladı. Kocatepe İlköğretim Okulu konferans salonundaki etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, okul müdürleri, sivil toplum temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenleri adına konuşan zümre başkanı Cemal Piras, Milli Eğitim bünyesinde ilk defa böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Piras, “Peygamber Efendimiz (SAV)'i bir nebze de olsa anlatmak gayesiyle böyle bir program düzenledik.” dedi. Kur'ân okunmasıyla başlayan program, öğretmenler tarafından hazırlanan sinevizyon gösterileriyle devam etti. Gayrimüslimlerin Fahr–i Kâinat Hz. Muhammed (SAV) ilgili sözlerin aktarılıdğı ve öğrenciler tarafından ilahilerin okunduğu program, Veda Hutbesi'yle son buldu. CİHAN

Yorumlar