Midyat’ta esnafın ’kar’ tepkisi

Mardin’in Midyat ilçesinde vatandaşlar kar temizleme çalışması yapılmamasına ve yetkililerin kendilerini dikkate almamasına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Midyat’ta esnafın ’kar’ tepkisi

Mardin’in Midyat ilçesinde vatandaşlar kar temizleme çalışması yapılmamasına ve yetkililerin kendilerini dikkate almamasına tepki gösterdi. Belediye çalışmalara başladığını açıkladı.

    Kocamanoğlu Caddesi'nde bulunan esnaflar belediyenin kar temizleme çalışmasındaki durumundan yakındı. Yüzden fazla işyerinin bulunduğu giyimciler çarşısında vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Esnaflar, sokak arasındaki bulunan kar yığınlarının ne zaman temizleneceğini merak ediyor.

    Esnaflardan Azam Alpar, "Belediyeyi defalarca aradığımız halde bizi dikkate alan kimse olmadı. Midyat’ın en işlek yeridir bu çarşı ve çarşıda biriken karların biran önce alınmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

    Kimsenin kendilerine sahip çıkmadığını ileri süren esnaflardan Veysi Arslan, "4 gündür bu haldeyiz. İşyerlerimizi kaç gündür açamıyoruz, bugün açabildik. Kimse bizi dikkate almıyor.” diye tepki gösterdi.

    Belediye Başkan Vekili Nejat Güneştan ise çalışmaların başladığını 150 kişilik ekiple her tarafa yetişmeye çalıştıklarını kaydetti. CİHAN

Yorumlar