Midyat’ta bir erkek cesedi bulundu

Mardin’in Midyat ilçesinde bir erkek cesedi bulundu. Batman yolu üzerindeki iş hanının çatısında bulunan ceset, otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı 71 numaralı iş hanının...

Google Haberlere Abone ol
Midyat’ta bir erkek cesedi bulundu

Mardin’in Midyat ilçesinde bir erkek cesedi bulundu. Batman yolu üzerindeki iş hanının çatısında bulunan ceset, otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı 71 numaralı iş hanının çatısından kötü kokuların çevreye yayılmasıyla bir vatandaş tarafından battaniyelere sarılı bir ceset fark edildi. Durumun polise bildirilmesiyle iş hanına gelen polis, çevrede güvenlik şeridi kurdu. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısı nezaretinde yapılan ön incelemelerin ardından cesedin karardığı ve şiştiği belirlendi.

Bu arada olay yerine gelen ve çocuklarından yaklaşık 5 gündür haber alamayan bir ailenin, cesedin çocuklarına ait olup olamayacağı yönünde bilgilerine başvuruldu. Yapılan incelemede Davut Acar’a (16) ait olduğu tahmin edilen erkek cesedi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cesedin, Acar ailesinin çocuklarına ait olup olmadığı yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

CİHAN

Yorumlar