Midyat Kaymakamlığı, şehit yakını ve gazilere iftar verdi

Mardin Midyat Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları ve gaziler ile engelli vatandaşlar onuruna iftar yemeği düzenledi.Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen iftar programına; Kaymakam Oğuzhan Bingöl ile eşi Ayşegül Bingöl, Başsavcı İbrahim...

Google Haberlere Abone ol
Midyat Kaymakamlığı, şehit yakını ve gazilere iftar verdi

Mardin Midyat Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları ve gaziler ile engelli vatandaşlar onuruna iftar yemeği düzenledi.

Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen iftar programına; Kaymakam Oğuzhan Bingöl ile eşi Ayşegül Bingöl, Başsavcı İbrahim Bozkurt, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Gülhan Oflaz, Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Emniyet Müdürü Yakup Eker, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serhat Büyükyıldırım, daire amirleri, şehit yakınları, gazi aileleri ile engelli vatandaşlar katıldı.

İftar davetine katılan vatandaşlara teşekkür eden Kaymakam Oğuzhan Bingöl, ailelerle yakından ilgilendi.

Hatırlanmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten şehit yakını Hayriye Acar, “Bizi düşündükleri için kaymakamımıza ve devletimizin yetkililerine teşekkür ederiz. Başyurt köyündeniz, eşim 1993 yılında mayın patlaması sonucu şehit olmuştu. Bir kez daha Allah onlara rahmet eylesin." dedi.

Program, iftar yemeğinin ardından son buldu. CİHAN

Yorumlar