Midyat Erdem Koleji’nden kardeş okula anlamlı yardım

Mardin’in Midyat ilçesinde eğitimlerini sürdüren Mehmet Nezih Erdem Koleji, Budaklı Mahallesi’nde bulunan ana sınıf, ilk ve ortaokula sinevizyon, ses sistemi ve forma yardımında bulundu.    İstanbul Merter Fatih Koleji’nin...

Google Haberlere Abone ol
Midyat Erdem Koleji’nden kardeş okula anlamlı yardım

Mardin’in Midyat ilçesinde eğitimlerini sürdüren Mehmet Nezih Erdem Koleji, Budaklı Mahallesi’nde bulunan ana sınıf, ilk ve ortaokula sinevizyon, ses sistemi ve forma yardımında bulundu.

    İstanbul Merter Fatih Koleji’nin okul aile birliği ve üyeleri tarafından gönderilen ses sistemi ve futbol formalarını kardeş okula ulaştıran Erdem Koleji Müdürü Salih Aslan, öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla çeşitli etkinlik ve desteklerde bulunduklarını belirtti.

    Budaklı Mahallesi'nde ana okul, ilk ve ortaokulunda toplam 270 öğrencinin eğitim gördüğü ve 12 dersliği bulunan okulda 21 öğretmen görev yapıyor. Kardeş okullarından aldıklarını hediyelerin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Okul Müdürü Mehmet Ali Kaya, "Bizleri öncelikle seçip, oralardan buralara kadar zahmet edip, bizleri kardeş okul olarak seçtikleri için kendimizi çok şanslı olarak görüyoruz. Mehmet Nezih Erdem Koleji Müdürü Salih Aslan’ın katkı ve desteklerinden ötürü, öğretmen ve öğrencilerim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

    Erdem Koleji Müdürü Salih Aslan ise "Açıldığı günden itibaren yardımlaşma ve kardeşliği her zaman ön planda tutmuş olan Erdem Koleji yardımlaşma refleksiyle hareket etmeyi ilke edinmiş ve kardeş okul olarak ilan ettiği Budaklı İlkokulunun her zaman yanında olmuştur. Erdem Koleji Budaklı İlkokulu öğrencilerine kıyafet kırtasiye yardımı yapmış, öğrencilerle tiyatro gibi sosyal aktivitelerde buluştuğu gibi okul binasına ve sınıflarına sinevizyon ve ses sistemi gibi yardımlarla da Budaklı İlkokulu'nun yanında olmuştur.” ifadelerini kullandı.

    Çok amaçlı ses sistemi, üzerinde okulun ismi bulunan 15 forma ve 4 sinevizyon teslim edildi. CİHAN

Yorumlar