Midibüs, panelvanla çarpıştı: 5 yaralı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde personel taşıyan midibüsle panelvanın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.Kaza, Kemalettin Sami Paşa Caddesi Köprübaşı Işıklı Kavşağı'nda meydana geldi. Kırkpınar yönüne giden Emre...

Google Haberlere Abone ol
Midibüs, panelvanla çarpıştı: 5 yaralı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde personel taşıyan midibüsle panelvanın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, Kemalettin Sami Paşa Caddesi Köprübaşı Işıklı Kavşağı'nda meydana geldi. Kırkpınar yönüne giden Emre Aksoy (30) yönetimindeki 34 KN 8095 plakalı panelvan, kavşakta manevra yapan Alican Demir (54) idaresindeki 54 SK 537 plakalı midibüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle midibüs devrildi. Panelvan’da yolcu olarak bulunan Murat Yeşiltaş (32), Fatma Ünlü (21), Zeyno Esma Güner ile midibüste bulunan Yıldız Kahraman (27) ve Muhammet Mümin Alşan (20) yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Yaralılar, ambulanslarla Sapanca İlçe Hastanesi, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Midibüs şoförü Demir, kazayı şöyle anlattı: "Ben servisimi aldım. Burada normal sinyalimi verdim. Dönerken karşıdan çok süratli geliyordu. Arkadan geldi vurdu. Hızlı olduğu için de koca otobüsü devirdi. Aracımda 5-6 kişi vardı" dedi.

Kaza yapan midibüsün Mahmudiye’de bulunan bir su fabrikasının, panelvanın ise Sapanca’da bulunan 5 yıldızlı bir otelin personel servisi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle İzmit istikametine trafik kontrollü olarak verildi. Kazaya karışan araçlar ise çekiler yardımı ile yoldan kaldırılırken yola dökülen motor yağına ise karayolları ekiplerince getirilen kum döküldü. CİHAN

Yorumlar