MHP'nin Sincan adayı yağmur duasında

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Sincan Belediye Başkan adayı Hasan Altın, seçim çalışmaları kapmasında Sincan'nın köylerini gezmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
MHP'nin Sincan adayı yağmur duasında

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Sincan Belediye Başkan adayı Hasan Altın, seçim çalışmaları kapmasında Sincan'nın köylerini gezmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan adayı Altın, Temelli ve Ücret köylülerinin düzenlediği yağmur duasına katıldı.

    Hasan Altın katıldığı yağmur duasından sonra verilen yemeğe katıldı. Köylülerin ve çiftçilerin sorunlarını dinleyen Altın, “Kıymetli kardeşlerim sizinde bildiğiniz gibi Türkiye’nin her yerinde bir kuraklık devam etmektedir. Bu bakımdan çiftçilik ve hayvancılık yapan vatandaşlarımız sıkıntılar yaşamaktadır. Yaptığımız dua inşallah kabul olur. İnşallah Allah kabul etsin. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Ben sizin kardeşiniz olarak Sincanlı bir hemşehriniz olarak her zaman yanınızda olmaya çalıştım. İnşallah birlik ve beraberlik içinde daha güzel günlere hep birlikte kavuşacağız. Sizin sorunlarınızı bizzat bilen birisi olarak İnşallah belediye başkanlık seçimlerinde de sizlerin desteğinizle sorunlarımızı ve ihtiyaçlarımızı hep birlikte aşacağız. Biz Sincan için her zaman somut projeler ve çalışmaların yapılması taraftarı olduk.” dedi.

    Altın yağmur duası ve yemekten sonra CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ve Sincan Belediye Başkan adayı Temelli eski Belediye başkanı Alaattin Bera Türkoğlu ile bir süre sohbet etti. CİHAN

Yorumlar