MHP’nin adayı, AK Parti'li Çoban’ı ziyaret etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı AK Parti'li Burhanettin Çoban, MHP başkan adayı Fatih Çetinkaya'yı kabul etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP’nin adayı, AK Parti'li Çoban’ı ziyaret etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı AK Parti'li Burhanettin Çoban, MHP başkan adayı Fatih Çetinkaya'yı kabul etti. Ziyarete Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Aziz Aslan ve Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı da katıldı.

Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette konuşan MHP adayı Fatih Çetinkaya, yaklaşan yerel seçimlerin Türkiye ve Afyonkarahisar için hayırlara vesile olmasını temenni etti. Çetinkaya, “İnşallah hepimiz adına hayırlı, güzel bir seçim dönemi geçer. Netice her ne olursa olsun hepimiz için, memleketimiz için, sizler için, bizler için hayırlı olur. Öyle ümit ediyoruz, öyle murat ediyoruz." dedi. Bozhüyük belediye başkanlığı döneminde Başkan Çoban'ın desteğinden söz eden Çetinkaya, “Aramızdaki muhabbet malumdur. Her zaman her yerde de ifade ediyorum. Seçim çalışmalarında sizin yaptığınız çalışmaları eleştirirken, belediye başkanlığı dönemimde gördüğümüz yardımları da ifade etmekten asla geri çekinmeyeceğiz. Bizden sonrakilere de ibret olması açısından karşılıklı nezaket içerisinde bir seçim süreci geçeceğini ümit ediyorum." diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da, "İnşallah hem bizim, hem de sizin cephenizden güzel bir seçim süreci olur. Biz zaten sorulduğu zaman her yerde 'Fatih kardeşimiz, inançlı düzgün, seviyeli bir kardeşimizdir' diyoruz. Tabii bu bir seçim yarışıdır. İnşallah 30 Mart akşamı sandıktan kim çıkarsa Afyonkarahisarımızı o temsil edecek. Neticeye hepimiz saygı duyacağız.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar