MHP'li Yiğit: Esnafı kısıtlamayacağız sorunlarını çözeceğiz

Mekke Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunan MHP Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, "Esnafı kısıtlamayacağız, sorunlarını çözeceğiz.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Yiğit: Esnafı kısıtlamayacağız sorunlarını çözeceğiz

Mekke Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunan MHP Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, "Esnafı kısıtlamayacağız, sorunlarını çözeceğiz." dedi

Yiğit, Mekke Caddesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Yiğit'e Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Ali Şener de eşlik etti. Yiğit, "Esnafımızın kalkınması bizim önceliğimiz olacaktır. Onları kısıtlamak bizim işimiz değil. Esnafımızı mağdur etme yerine tamamen birlikte akıl üreterek sorunları çözmek olacaktır. Güçlü esnaf yatırım ve hizmet anlamına gelir. Biz esnafımızı ne kadar çok ayakta tutarsak, Canik’e olan yatırım da o kadar artar." dedi.

"TÜM HALKIMIZI KUCAKLAYACAĞIZ"

Esnafın birçok sorunu olduğunu dile getiren Atıf Yiğit, "Şu anda esnafımızın şehircilik anlamında birçok sorunu bulunuyor. Gerek imar planı olsun, gerek yol ve kaldırımlar kısmında olsun bir sürü şikayet var. İnşallah göreve geldiğimizde plan ve projelerimizle bu sorunları elbirliğiyle ortadan kaldıracağız. Tüm Canik halkını kucaklayarak Canik için hayati önem taşıyan projeleri hayata geçireceğiz." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar