MHP’li Taşer’den Selçuk’a İZBAN müjdesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murta Taşer, seçim çalışmalarına devam ettiği Selçuk’ta İZBAN müjdesi verdi.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Taşer’den Selçuk’a İZBAN müjdesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murta Taşer, seçim çalışmalarına devam ettiği Selçuk’ta İZBAN müjdesi verdi. İzmir’de ulaşım konusunda kendisiyle kimsenin yarışamayacağını ifade eden Taşer, İZBAN’ı Selçuk’a ulaştıracaklarını söyledi.

İlk önce Selçuk’ta hemşehrileriyle buluşan Taşer, MHP Selçuk Belediye Başkan adayı Levent Görür ile pazar yeri esnafını gezdi. Selçuk’un köklü bir tarihe sahip olduğunun altını çizen Taşer, “İzmir’e gelen turist maalesef İzmir’i istediği gibi gezemiyor. Turizmi geliştirecek altyapıya sahip ulaşım İzmir’de yok. Bunun sorumlusu 11 yıldır metroyu bitirmeyerek vatandaşa eziyet eden Kocaoğlu ile İzmirlileri oy karşılığı hizmet yapmakla tehdit eden iktidardır. Bizim ulaşımdaki hizmetlerimiz ortada. Göreve gelir gelmez İZBAN’ı Selçuk’a kavuşturacağız. Bu güne kadar bunu yapmayan zihniyet köhne bir zihniyettir. Bu köhne zihniyetin temsilcileri de AKP ve CHP’dir.” diye konuştu.

Akşam saatlerinde partisinin Buca ilçe teşkilatı tarafından tertip edilen yemekli toplantıya, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, İl Başkanı Necat Karataş, Buca Belediye Başkan Adayı Levent Çizmeli ve İlçe Başkanı Ali Karakuş ile birlikte katılan MHP İzmir Büyükşehir adayı Murat Taşer buradaki konuşmasında da rakiplerini eleştirdi. Rakip iki siyasi partinin adayını da yaptıklarıyla eleştiren Taşer, “AKP adayının da CHP adayının da 10 yıllık İzmir karneleri zayıfla dolu, bütünlemeye bile kalamayacaklar. İzmirli hemşehrilerim onlara tasdikname verecek. CHP’li adayın on yıldır yönettiği İzmir’e bakın ne verdi? İzmir’de değişen ne var? Hayatımızı kolaylaştıran, trafik, çöp ve atık su problemlerimizi çözen ne var? AKP adayına gelince, İzmir’i geri bıraktırmak için elinizden geleni yaptınız, şimdi İzmir’i istiyorsunuz. İzmir’i bir çatışma alanına çevirdiniz, değerleriyle dalga geçtiniz, şimdi oy istiyorsunuz. Bu karneyle, bu öz geçmişle alacağınız şimdiden belli. Birinizi Ankara’ya diğeriniz diğerinizi de CHP’ye göndereceğiz.” dedi.
CİHAN

Yorumlar