MHP’li Taşer’den Binali Yıldırım’a: Bin 414, say bakalım desek sayamazsın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, iki rakibini de eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Taşer’den Binali Yıldırım’a: Bin 414, say bakalım desek sayamazsın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, iki rakibini de eleştirdi. AK Parti İzmir adayı Binali Yıldırm’ı eleştiren Taşer, “İstanbul’u istiyordun, İzmir’e talimatla mecbur oldun. Her şey bir yana, say bakalım şu bin 414 projeyi desek kaçını sayabileceksin, işte bu senin samimiyetsizliğindir.” dedi. Taşer, CHP adayı Aziz Kocaoğlu'nu da eleştirdi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, partisinin Emek Mahallesi seçim çalışmalarına katıldı. Taşer, konuşmasında, “Benim işim belediyecilik, 13 Mart'ta projelerimi açıklıyorum. Hepsi, İzmir’in ve İzmirlilerin ihtiyacı olan projeler. AKP ve CHP zihniyeti ve bu zihniyetin temsilcileri olan rakiplerim tabii ki bunu anlayamaz. Bütçelerinin onlara verdiği kibir yüzünden İzmir’i çantada keklik görüyorlar. Fakat devir değişti. İnsanımız olan bitenin farkında. İki partiye giden oylarımızın tamamıyla birlikte tüm vatanseverlerin, milliyetçi-demokratların oylarıyla birlikte zafere koşuyoruz.” diye konuştu.

“İzmir, hafızası olan bir şehir.” diyerek sözlerini sürdüren MHP adayı Taşer, “İzmir, CHP adayı Kocaoğlu’nun, çözüm adlı bölünme projesine katılarak AKP’ye destek verdiğini, İzmirlilere “yalaka” dediğini unutmadı." dedi. Taşer, AK Parti adayı Binali Yıldırm için de “Talimatla geldin aday oldun, İstanbul’u istiyordun, İzmir’e mecbur oldun. Bir de bin 414 proje açıklıyorsun, gel say şunları bakalım desek, acaba kaçını sayabileceksin? 2011’de 35 proje dedin, ortada 5 proje yok. İzmir, hala aynı İzmir. Bu orta oyununun bitmesine az kaldı. Rolleriniz bitecek, gerçeklerle yüzleşeceksiniz.” şeklinde konuştu.



CİHAN

Yorumlar