MHP’li Taşer, hem CHP hem AK Parti adayına yüklendi

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım’a yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Taşer, hem CHP hem AK Parti adayına yüklendi

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım’a yüklendi. Bornova’daki Karayolları arazisinin satışını hatırlatan Taşer, "İzmir’in değerlerini satıp AVM'ye dönüştürmeye senin gücün yetmez, İzmirli buna izin vermez." dedi.

Seferihisar’da aday tanıtım toplantısına katılan Taşer, 30 Mart yerel seçimlerinin çok önemli olduğunu ve Türkiye'de birçok şeyin değişeceğini ifade etti. Taşer, şöyle konuştu: "10 yıldır iki kutuplu bir seçim havası yaratmaya çalışanları hayal kırıklığına uğratacağız. Bunlar güç zehirlenmesi yaşamaya başladılar. Hani çalmayacaktınız? Hani Apo’yla pazarlık yapmayacaktınız? Milletimizi kandırdınız, halk hesabı size sandıkta soracak. Türkiye ve İzmir 30 Mart'ı iple çekiyor. İzmir'deki sonuç tüm ülkeyi şaşırtacak. Bu ses tüm Anadolu’dan duyuluyor."

Daha sonra Güzelbahçe ve Yelki seçim bürolarının açılışına katılan Taşer, AK Parti adayı Binali Yıldırım ile CHP’nin adayı Aziz Kocaoğlu’na yüklendi. Kocaoğlu ve Yıldırım'ı, ‘koltuk sevdalısı’ olmakla suçlayan Taşer, “AKP ve CHP İzmir'e baskı uyguluyor. Sandık hiçbir partinin baskısının yetmediği tek adrestir. Kocaoğlu’nun hırsı kendi partililerini bile yedi. Partisini ikiye bölen bu haris adam şimdi oy istiyor. Rakip iki parti MHP oylarını artırdıkça telaşa kapıldı. İzmir MHP’li belediyeleri bekliyor. Ne yaparlarsa yapsınlar Milliyetçi Hareket engellenemez." ifadelerini kullandı.

AK Parti adayı Binali Yıldırım’ı da sert sözlerle eleştiren MHP’li Murat Taşer, Karayolları arazisinin satışını hatırlatarak, "Sen hangi yüzle İzmir'e aday oldun. İzmir'in değerlerini AVM'ye dönüştürmeye senin de iktidarın da gücü yetmez. İzmirlinin toprağı da malı da vatan toprağı kadar değerlidir. Yandaşa peşkeş çekilemeyecek kadar kutsaldır. Bu seçimde en güzel cevabı sandıkta alacaksın. İzmirlileri parfümle mi kandıracaksın? İzmirli yalana dolana sandıkta dur diyecek. Mevzu bahis olan artık sadece yerel seçim değil. Bir ülkenin geleceğidir. Bunların kalp gözü kapalı. Yüzde 50'yi sokağa dökeceğiz diyecek kadar şaşırdılar. 30 Mart'ta el birliğiyle halk gereken ayaklanmayı sandıkta gösterecek." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar