MHP'li Sözlü, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, seçim çalışmalarını Yüreğir’de sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Sözlü, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, seçim çalışmalarını Yüreğir’de sürdürdü.

Sözlü, sabah programına, düzenlenen “Sivil Toplum Belediye Başkan Adaylarıyla Buluşuyor” konferansında, CHP Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Yıldıray Arıkan ile birlikte bir konuşma yaptı. Sözlü, MHP Yüreğir Belediye başkan adayı Yücel Bayram ve MHP Ceyhan Belediye başkan adayı Ali Duru ile birlikte Yüreğir’e bağlı Çelemli köyünde vatandaşlara seslendi.

Sözlü, Çelemli’de çok sayıda kadının toplantıya katılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye’nin sorunlarına ilgi duyma noktasında kadınların bu ilgisinin umut verdiğini, bayanların desteğine ihtiyaç olduğunu ifade ederek, herkese teşekkür etti. Sözlü, “Sizleri gördükten sonra MHP’nin 3 hilalli bayrağını milletimizin desteği ile göndere çekeceğiz inşallah.” dedi.

Çelemli Belediyesi yazısını, Yüreğir Belediyesi olarak değiştireceklerini kaydeden Sözlü, hizmetlerde hiçbir aksamanın yaşanmayacağını vurguladı. Sözlü, “Allah izin verirse şahsım ve Büyükşehir Belediyesi sizlerin ve onların arkasında olacaktır. Çelemli’nin tüm sorunlarını gidereceğiz. Çelemli’nin altyapı ve ulaşım sorunlarını çözmeye söz veriyorum. MHP olarak hem Çelemli’nin hem yakın köylerin desteğine talibiz.” diye konuştu.

MHP Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Hüseyin Sözlü, Seyhan ilçesinde Obalar Caddesi üzerinde faaliyet gösteren, kısa adı ATODER olan Adana Talasami ve Orak Hücre Anemi Hastaları Koruma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret etti. Sözlü, burada dernek tarafından İŞKUR ile ortaklaşa açılan bilgisayar ve web tasarım kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikalarını verdi.
CİHAN

Yorumlar