MHP’li Sarıoğlan Belediye Başkanı Yıldız'a hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Mete Eke ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde kazanılan İlçe Belediye Başkanlıklarına hayırlı olsun ziyaretleri Sarıoğlan ilçesi ile devam etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Sarıoğlan Belediye Başkanı Yıldız'a hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Mete Eke ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde kazanılan İlçe Belediye Başkanlıklarına hayırlı olsun ziyaretleri Sarıoğlan ilçesi ile devam etti. İl Başkanı Mete Eke, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ve Milliyetçi Hareket Partisi Sarıoğlan İlçe Başkanı İsmet Soydan tarafından karşılanan İl Başkanı Mete Eke, yaptığı açıklama da, “Seçim çalışmalarında özverili gayretlerinizden dolayı partimizi Sarıoğlan İlçemizde muzaffer ettiğiniz için teşekkür ederim, cenabı Allah yapacağınız hizmetlerde Muvaffak etsin, başarılar dilerim” dedi.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ise yaptığı konuşmada, “İl Teşkilatımızın bizleri başkan adaylığı vitrinine çıkarması ve verdiği sınırsız destek ile Sarıoğlan Belediye Başkanlığını vatandaşın teveccühü ile kazandık. Belediyemizden birçok imkanın alınmasına rağmen gerekli gayretleri gösterip, Sarıoğlan İlçemizi en güzel yerlere getireceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar