MHP'li Pınarbaşı: Karaman’ı marka kent yapacağız

MHP Karaman Belediye Başkan adayı Ali Pınarbaşı, Karaman’ı marka kent yapacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Pınarbaşı: Karaman’ı marka kent yapacağız

MHP Karaman Belediye Başkan adayı Ali Pınarbaşı, Karaman’ı marka kent yapacaklarını söyledi. 1987 yılında yapılan milletvekilleri seçimlerinde Turgut Özal’ın ‘Verin Ali’yi alın Valiyi’ sözü üzerine milletvekili olan, 1989 yılında Karaman’ın il olmasında imzası olan Pınarbaşı, belediye başkanı seçilmesi halinde en önemli hedeflerinin Karaman’a yeni bir kimlik kazandırmak olduğunu belirtti.

Pınarbaşı, yatırımcıların gözdesi bir Karaman’ın da diğer önemli hedefi olduğuna dikkatleri çekerek "Karaman’ı birlikte tasarlayacağız. Keyifle yaşanacak bir kent için, marka kent olmak için tüm imkânları seferber edeceğiz." dedi.

Karaman’ın her kesimini etkileyen, ekonomik ve sosyal sıkıntılarına köklü ve kalıcı çözümlere kavuşturmak için sistemli çalışacaklarına değinen Pınarbaşı, "İyi düşünülmüş her projenin doğru adımlarla takipçisi olmaya devam edeceğiz. Karaman bizim evimiz, Karamanlılar ailemiz olacak. Karaman’a el birliği ile kent kimliğini kazandırıp kent hafızasını gelecek kuşaklara bırakma öncelikli hedefimiz olacak. Karaman benim sevdamdır, Bu şehre hizmet etmek boynumun borcudur. Milletvekilliği dönemimde Karaman’ın il olması için gece gündüz durmadan çalıştım. Şükürler olsun başarıya ulaştım. Allah nasip eder sizde teveccüh eder beni Belediye Başkanı seçerseniz Karaman’ı modern ve daha yaşanılır bir kent yapmak için gece gündüz durmadan, bıkmadan usanmadan çalışacağım. Halka hizmet Hakka hizmettir." dedi.

CİHAN

Yorumlar