MHP'li Oğan: Öğretmenlere saldırının sorumlusu Başbakan'dır

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Erzurum'da FEM Dersanesi öğretmenlerine yapılan saldırının sorumlusunun Başbakan Erdoğan olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Oğan: Öğretmenlere saldırının sorumlusu Başbakan'dır

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Erzurum'da FEM Dersanesi öğretmenlerine yapılan saldırının sorumlusunun Başbakan Erdoğan olduğunu söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Oğan, "Siz vatandaşlarımızı ve öğretmenlerimizi hedef gösteremezsiniz." dedi.

MHP Milletvekili Sinan Oğan, Erzurum'un Karayazı ilçesinde FEM Dershanesi öğretmenlerinin 5 kişi tarafından dövülmesini değerlendirdi. Oğan, Başbakan’ın artık hedef göstermeye başladığını bunu da miting meydanlarında ve TV ekranlarında alenen yaptığını hatırlattı. Oğan, "Başbakan, kapınızı çalacak ablalar gelebilir diyor. Bununla ne yapıyor? Hedef gösteriyor. Ben buradan Başbakan’a açık çağrıda bulunuyorum. Kim olursa olsun sizi sevsin veya sevmesin, size oy versin veya vermesin, size çalışsın veya sizin aleyhinize çalışmasın her bir vatandaşın güvenliğinden siz sorumlusunuz." diye konuştu.

Başbakan'ın vatandaşları hedef gösteremeyeceğinin altını çizen Oğan, "Öğretmenlerimizi hedef gösteremezsiniz. Yarın Allah korusun. Onların başına bir iş gelirse bunun sorumlusu Sayın Başbakan sizsiniz. Ve bu millet sizin yakanızdan tutup bunun hesabını size sorar. İnsanları hedef göstermekten vazgeçin." ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞIN KAPISINI KİMİN ÇALDIĞI SİZE NE?"

Vatandaşın kapısını kimlerin çalacağının Başbakanı ilgilendirmeyeceğini anlatan Oğan, şunları söyledi; "Siz miting meydanlarında elinizdeki Alo Fatih’lerle televizyonlarda istediğinizi söylüyorsunuz. İnsanlarımızda aynı şekilde istediği kapıyı çalabilir. İstediği yere gide bilir. İstediği seçim propagandasını yapabilir. Veya sohbeti yapabilir. Öğretmen olarak öğrencisini ziyaret edebilir. Öğrenci gider öğretmenini ziyaret edebilir. Siz böyle hedef gösterdikçe onlara bu tür saldırılar devam ederse bunun sorumlusu Başbakandır. Türk milleti de bunun hesabını sorar bunu da bilin."

CİHAN

Yorumlar